Gruppe/team tilbagemelding

Insights Dicovery, når den er stærkest

Dette simple værktøj, har uanede muligheder.

Farvehjul God Dag

Giver ved hælp af en simpel forståelse af fire farveenergier (HavBlå, SkovGrøn, SolGul og IldRød) en helt anden tilgang til et effektivt samarbejde. Ved forståelse af sig selv og kollegers farvesammensætning, skabes der et helt nyt og effektivt sæt spilleregler.

Det handler om effektivitet såvel som respekt for hinanden. Udnyt når I har "en god dag" - og vær vidende om, hvordan I omgås på en "dårlig dag".

Bruges til basal forståelse, optimering af kommunikationen, læsning af konflikter mm. 

Forståelsen for værktøjet kræver, at hvert teammedlem udfylder en on-line test. Herefter generes en personlig rapport. Rapporterne for samtlige teammedlemmer udleveres på en workshop, hvor forståelse for farverne gennemgås. Det er sk... skægt, lærerigt og I vil gå fra workshoppen med et andet mindsæt, idet verdenen pludselig er lidt mere simpel.

Varighed af workshop kan varierer afhængig af jeres mål, og derfor er prisen også individuel. Regn med kr. 2.000/deltager for rapport+diverse - og så et konsulenthonorar for workshoppen.

Desuden er det sjovt og ikke mindst lærerigt. 

For yderligere information, så kontakt os: michael@betterways.dk - tlf. 2013 1272

Synes du denne side var interessant, så del den med dine venner

portrait title

Betterways

Står du overfor en udfordring i din organisation, så sparrer vi med dig og kommer med vores bud på, hvordan et udviklingsforløb kunne se ud. Vi kan dokumentere gode resultater siden 1999

Du kan se "hvad vi kan" her på siden, men kig også på www.procesleder.dk 

Erfaring tæller

Vi kan lytte og stille dig spørgsmål, som leder dig mod en afklaring af, hvad der formålstjenligt i netop dit tilfælde. 


Vi står til rådighed for dig, du er velkommen til at kontakte os for en dialog.

Business as usual?

Vi finder en optimal løsning sammen med dig til gavn for dit ansvarsområde. Om det så er det første (vigtige) skridt der skal tages, eller vi følger udviklingen helt til dørs.