Profil

Vi er stolte af vores navn, som bedst kan oversættes med "Bedre måder at gøre tingene på". Vi gør alt for at leve op til navnet - og det med succes.

Mennesker er forskellige - og det skal de også være, ellers bliver livet for kedeligt.

Der er færdigheder, som alle har fordel af at udvikle, for at opnå bedre trivsel og arbejdsglæde. Glade medarbejdere yder mere, er mindre syge, forbliver i deres job og udvikler sig med opgaverne.

Vi udvikler ledere og medarbejdere ved brug af kendte teorier underbygget af øvelser - og det bliver aldrig kedeligt. Nytænkning er en af vores stærke sider, og vi målretter vores udviklingsprogrammer efter virksomhedernes ønsker, så alle parter er tilfredse.

En af de fornemste opgaver for os er, at det kursisterne lærer hos os, kan de bruge i deres hverdag. Vores kurser er ikke læring for læringens skyld alene.

Vi kommer gerne forbi jeres virksomhed, hvor vi kan fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe jer. Det koster ikke andet end ca. 1 time af jeres tid  - og vi garanterer, at det er en god investering!


Kontakt os: michael@betterways.dk - tlf. 2013 1272

Synes du denne side var interessant, så del den med dine venner

portrait title

Betterways

Står du overfor en udfordring i din organisation, så sparrer vi med dig og kommer med vores bud på, hvordan et udviklingsforløb kunne se ud. Vi kan dokumentere gode resultater siden 1999

Du kan se "hvad vi kan" her på siden, men kig også på www.procesleder.dk 

Erfaring tæller

Vi kan lytte og stille dig spørgsmål, som leder dig mod en afklaring af, hvad der formålstjenligt i netop dit tilfælde. 


Vi står til rådighed for dig, du er velkommen til at kontakte os for en dialog.

Business as usual?

Vi finder en optimal løsning sammen med dig til gavn for dit ansvarsområde. Om det så er det første (vigtige) skridt der skal tages, eller vi følger udviklingen helt til dørs.