Referencer

Erfaring og gennemprøvede koncepter, men også nytænkning

Betterways er etableret i august 2000, men kompetencerne til at arbejde med de menneskelige ressourcer går længere tilbage.

Indehaveren af Betterways er Michael Olsen. De kompetencer og erfaringer, der er nødvendige for at kunne virke som konsulent, er opnået ad flere forskellige veje:

Officer i søværnet - bl.a kaptajn på torpedomissilbåden SUENSON og hendes 26 mands store besætning.

Ledelsesudviklingskonsulent i Dansk Industri (DI) med ansvar for DI´s åbne kurser indenfor lederudvikling.

Siden august 2000 ansvarlig for drift af Betterways.

Certificeret indenfor MBTI, JTI, FIRO-B, Situationsbestemt ledelse, SHL Danmark personlighedstest OPQ, CFL personlighedstest BTB, Insights Discovery samt flere test/koncepter som ikke kræver formel autorisation.

Suenson
          willemoes_i_solen_180x120.jpg

I sit virke som konsulent, har der således været flere hundrede leder og medarbejder gennem hænderne på Michael Olsen, fra små virksomheder til store. (Alt fra Nationalbanken, servicevirksomheder til industriens verden (firmaer spændende fra A til Å, dog minus Q, W, X, Y, Z og Ø)! )

Af projekter kan nævnes:

Teambuilding/medarbejderudvikling
Optimering af samarbejdsprocesser. Her kan nævnes opgaver for afdelinger hos bl.a. Novo Nordisk A/S, Danisco A/S, H. Lundbeck, Energi E2, Danish Crown AmbA, VELFAC, VELUX og LM Windpower, Chr. Hansen.

Lederudvikling
Virksomhedsinterne forløb for bl.a Novozymes A/S, Kommunekemi.

Proceslederuddannelsen
Åbne forløb: Procesindustriens Arbejdsgiverforening har tilbage i 1999 skræddersyet en lederuddannelse, som skal løfte den enkelte leders kompetencer til et ”tidssvarende niveau”. Betterways er leverandør på denne uddannelse, og Michael Olsen har, ud over at have deltaget i udviklingen af kurset, undervist på samtlige 15 hold, som indtil nu har gennemført uddannelsen. Download brochure for Proceslederen her: http://proces.di.dk/SiteCollectionDocuments/Foreningssites/proces.di.dk/Downloadboks/DI%20-%20Proceslederen%20(FINAL2).pdf 

Proceslederuddannelsen har fået sin egen hjemmeside på www.procesleder.dk

 

Synes du denne side var interessant, så del den med dine venner

portrait title

Betterways

Står du overfor en udfordring i din organisation, så sparrer vi med dig og kommer med vores bud på, hvordan et udviklingsforløb kunne se ud. Vi kan dokumentere gode resultater siden 1999

Du kan se "hvad vi kan" her på siden, men kig også på www.procesleder.dk 

Erfaring tæller

Vi kan lytte og stille dig spørgsmål, som leder dig mod en afklaring af, hvad der formålstjenligt i netop dit tilfælde. 


Vi står til rådighed for dig, du er velkommen til at kontakte os for en dialog.

Business as usual?

Vi finder en optimal løsning sammen med dig til gavn for dit ansvarsområde. Om det så er det første (vigtige) skridt der skal tages, eller vi følger udviklingen helt til dørs.